Tahsin OYUR - Okul Müdürü

1985 yılında Şanlıurfa - Viranşehir’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Viranşehir’de, Lisans eğitimini Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ilköğretim Matematik Öğretmenliği bölümünde tamamladı.

Öğretmenlik mesleğine 2013 yılında İzmir’in Foça ilçesinde Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulunda başlamış, 2016 yılında İstanbul İline tayin istemiş, hâlihazırda müdür olarak görev yaptığı TOKİ Örnek Ortaokulunda iki yıl matematik öğretmeni olarak görev yapmıştır.

2018 yılında Esenyurt Ortaokulunda müdür yardımcısı olarak göreve başlamış, 3 yıl müdür yardımcılığı görevini yerine getirdikten sonra 2021 yılının Eylül ayında okulumuza müdür olarak atanmıştır. Kendisi evli olup halen okul müdürü olarak görevine devam etmektedir.